Verbeter je sportprestaties

Met meer spierkracht of juist meer flexibiliteit kun je je sportprestaties aanzienlijk verbeteren. Door je lichaam doelgericht te trainen behaal je meer resultaat uit jouw favoriete sport.

Krachttraining voor sporters

Als meervoudig Ironman en gepassioneerd triatleet weet ik wat er voor nodig is om een wedstrijd optimaal voor te bereiden. Om dieper te kunnen gaan tijdens een duursport of triatlon is krachttraining een goede aanvulling. Ook kan krachttraining jou helpen om sneller te worden. Je werkt niet alleen aan pure kracht, er komt ook een conditie-element bij kijken.

Mijn personal trainingen combineer ik met de Pilatus-methode. Vanuit mijn achtergrond als personal trainer én gediplomeerd Pilatus docent maak ik graag gebruik van het beste van die twee werelden. Door specifieke spiergroepen te versterken en juist andere spieren te verlengen word je niet alleen sterker maar, waar nodig, ook soepeler.
Met als uiteindelijk doel:

  • Sneller te finishen
  • Blessures te voorkomen
  • Meer te genieten van je wedstrijd

Gratis proefsessie

Wil je een keer meedoen aan een triatlon of staat die halve marathon al heel lang op je verlanglijstje? Neem dan contact op voor een intake en gratis proefsessie. Ook ervaren duursporters zijn welkom. Via een op maat gemaakt programma gaan we aan de slag om het maximale uit jezelf te halen.

Boek nu een gratis proefsessie